Rapoarte

Formulare de Raportare
In atentia Sefilor de Clinici/Servicii de Urologie

In urma sedintei Comitetului Director al Asociatiei Romane de Urologie din data de 11.02.2006, s-a luat hotararea aducerii la zi (anii 2001 – 2005) a raportarii activitatii anuale din cadrul clinicilor/serviciilor urologice din retea, precum si a inventarierii aparaturii si instrumentarului urologic din cadrul acestora.

Informatia va putea fi inserata in formularele specifice, obtinute prin download din portalul web al ARU.

Pentru validarea informatiei continute in Formularul 3 (dotarea cu echipament si instrumentar), chestionarul completat va trebui sa contina girul unitatii spitalicesti (nr. de inregistrare/ data, precum si stampila departamentului administrativ al spitalului).

Termenul limita de trimitere a formularelor este 1 iunie 2006.

Formularele 1 si 2 completate (rapoartele activitatii) vor fi trimise prin fax sau e-mail (document scanat) pe adresa de contact a Comitetul Director ARU, cu mentiunea „in atentia d-lui R. Constantiniu – Presedintele al Comisiei de Evidenta si Informatizare Urologica”.

Formularul 3 completat (dotarea cu echipament si instrumentar) va fi trimis in acelasi mod si pe aceeasi adresa, cu mentiunea „in atentia d-lui P. Geavlete – Vicepresedinte si d-lui R. Constantiniu – Presedintele al Comisiei de Evidenta si Informatizare Urologica”.

Formular 1 – click aici pentru download

Formular 2 – click aici pentru download

Formular 3 – click aici pentru download