Info

Lista cu candidatii validati la inscrierea pentru Evaluarea test EBU In-Service Assessment 2007
Click aici pentru a vizualiza Lista cu candidatii validati la inscrierea pentru Evaluarea test EBU In-Service Assessment 2007.

Va rugam completati urgent informatiile lipsa adresandu-va Directorului de Program, Dr Radu Constantiniu ([email protected]).

IN-SERVICE ASSESSMENT 2007
Comitetul pentru Examene al European Board of Urology (EBU Examination Committee) anunta organizarea celei de-a 12-a Evaluari de tip „In-Service Assessment” pentru Sambata 12 Februarie 2007, intre orele 9:00-11:00, in mai multe Centre Europene.

Evaluarea va fi organizata pentru prima data si in Romania, de catre ARU, in cadrul Centrului de Chirurgie urologica, Dializa si Transplant renal din Institutul Clinic Fundeni, sub coordonarea Dr. Radu Constantiniu, Director de Program, membru al Board-ului EBU in calitate de reprezentant al ARU.

Adresata, in principal, Medicilor Rezidenti in Urologie, Evaluarea este deschisa tuturor urologilor care doresc sa-si verifice stadiul cunostintelor in domeniu.

ATRIBUTIUNILE REZIDENTILOR
Rezidentii au obligatia de a indeplini integral curricula de pregatire teoretica si practica pentru rezidentiat.
Programul de vizite pe termen scurt pentru rezidenti a demarat
Tematica – examen de specialitate
A doua reuniune anuala a rezidentilor in urologie
In 14 Mai 2003, in cadrul Congresului National de Urologie, s-a desfasurat la Bucuresti a doua reuniune anuala a rezidentilor in urologie. Raportul de activitate pe anul trecut si propunerile de activitati pe anul in curs.