Bun venit!

    Societatea Română a Rezidenților în Urologie (SRRU) face parte din ARU – Asociația Română de Urologie, respectiv ESRU- European Society of Residents in Urology.

    Dacă ești Medic Rezident Urolog în România, te rugăm să te alături comunității prin completarea ACESTUI FORMULAR!

    ARU este condusă de Dl. Președinte Academician Prof. Dr. Ioanel Sinescu alături de consiliul director (Vicepreședinte Prof. Dr. Gheorghe Bumbu, Vicepreședinte Prof. Dr. Ioan Ioiart, Vicepreședinte Prof. Dr. Petrișor Geavlete). Membrii ARU beneficiază de statutul de membrii EAU și au acces la evenimentele academice organizate atât la nivel național, respectiv european, pentru o formare profesională de calitate. Menționăm, de asemenea, Revista Română de Urologie ca și activitate academică în cadrul ARU, fondată în 1934.

    ESRU a fost fondată în 1991 și este o organizație independentă în strânsă cooperare cu EBU- European Board of Urology, respectiv EAU- European Association of Urology, având ca obiectiv o formare la standarde înalte a medicilor rezidenți Urologi din Europa, adresându-se nevoilor acestora prin realizare de oportunități educaționale internaționale.

    Biroul de conducere al SRRU:
Președinte: Dr. Claudiu Codoiu
Vice-Președinte: Dr. Cristina Bujoreanu
Internet Officer & Coordonator Program de vizite Rezidenți: Dr. Robert Stoica Robert

    NCOs of Romania (ESRU):
Dr. Claudiu Codoiu
Dr. Cristina Bujoreanu

    Facebook Page: Societatea Română a Rezidenților în Urologie
    Mail: [email protected]