Members

Comitetul Director ARU

03/11/2014

Avand in vedere situatia la zi a restantelor la plata cotizatiei de membru ARU pentru perioada 2009-2014, precum si efortul financiar semnificativ din partea ARU, reprezentat de plata en-bloc a taxei anuale de membru ARU-EAU,

Conform analizei datelor furnizate de departamentul financiar si comisia de evidenta a membrilor,

Conform deciziilor Comitetului Director A.R.U. din 21.04.2007, respectiv 02.11.2013, cu privire la neplata cotizatiei de membru,

Sunt exclusi din lista la zi a membrilor ARU – automat si din lista membrilor EAU-ARU pentru anul 2014-2015, precum si din lista de distribuire a Revistei – membrii din lista atasata (Membership ARU_Excluderi oct 2014).

Reprimirea in cadrul asociatiei se poate face printr-o noua aplicatie (cerere de adeziune), insotita de dovada achitarii restantelor financiare.

In acest caz, dovada platii se va face cu copia ordinului de plata, trimisa scanat pe adresele de e-mail ale Trezorierului si Presedintelui Comisiei de evidenta. Pe ordinul de plata se va mentiona obligatoriu semnificatia depunerii: “cotizatie ARU pentru anii….”. Reamintim ca taxa de membru ARU este de 31 Euro/an pentru membrii Juniori si 100 Euro/an pentru membrii Activi, Corepondenti activi si Afiliati.

Plata datoriilor dincolo de termenul mentionat mai sus, impiedica participarea la evenimentele stiintifice ARU si EAU din primul semestru al anului viitor, dar va permite redobandirea calitatii de membru incepand cu semestrul doi al anului 2015.

 

R. Constantiniu, Secretar General ARU

 

FORMULARE ADEZIUNE / ACTUALIZARE DATE ARU
Click FORMULAR ACTUALIZARE DATE pentru a descarca Formularul de actualizare date.Click FORMULAR ADEZIUNE 2012  pentru a descarca Cererea de adeziune la ARU.

 

LISTA ACTUALIZATA A MEMBRILOR ARU – 2013
Click aici pentru a vizualiza lista membrilor ARU activi.Click aici pentru a vizualiza lista membrilor ARU juniori.Click aici pentru a vizualiza lista membrilor ARU seniori.